Samostojna hiša

Slovenija, Savinjska, Prebold, Šešče pri Preboldu

 • transakcijaprodaja
 • vrstahiša
 • velikost136,00 m²
129.000,00 €
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH00419MN
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Savinjska
lokacija: Šešče pri Preboldu
področje podrobno: Prebold
leto izgradnje: 1937
leto prenove: 2018
nadstropje: K+P+M
velikost: 136,00 m²
parcela: 1.456,00 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Opis

 V naselju Šešče pri Šempetru je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti 1456m2, ki je na lepi sončni lokaciji in je skoraj popolnoma ravno. Na parceli stoji starejša hiša velikosti cca 250m2 v treh etažah (K cca 30 m2, P cca 110 m2 in M cca 110 m2), ki je bila v osnovi zgrajena v l. 1937, vendar je delno obnovljena, saj se je v zadnjih nekaj letih obnovil del notranjosti, ki obsega hodnik, kuhinjo z jedilnico, kopalnico z WC-jem, dnevno sobo in spalnico (obnovljene so bile instalacije, okna, tla, stene…) in so primerne za bivanje, preostali del pa je v fazi obnove (obsega večjo sobo – kjer je že idealna kpl instalacija, plošča na tleh, okna, kamin in knauf strop, tako da je potrebno še uredit talno gretje in nato estrih, ter slikopleskarska dela in delno hodnik, mansardni del še ni izdelan). Skratka hiša ime cca 30 m2 kleti, nad katero je betonska plošča (nad kletjo sta dve sobi), in tudi strop v teh dveh sobah je monta plošča. Ostalo je plošča med Pin M lesena, oz v mansardi tla kpl izolirana in podeskana.

V pritličju velikosti cca 110 m2 imam glavni vhod- vetrolov, hodnik, veliko sobo J stran (večja dnevna soba, možna tudi kot kuhinja, dnevna in jedilnica), kurilnica CK na drva, kuhinja z jedilnico, dve spalnici in kopalnica (kpl obnovljena tuš kabina, kotna kad, prostor za PS, kopalniški blok in WC).

Mansardni del je prav tako velikosti cca 110 m2, v celoti pohoden in še neizdelan. Na hodniku v P je prostor za stopnišče v M in si tako lahko uredite še eno kpl stanovanje ali pa spalni del v M.

Okoli hiše je na novo narejena hidroizolacija , hiša ima vse priključke (elektrika, voda, javna kanalizacija, telefonija) in dostop direktno iz lokalne ulice.

 Poleg stanovanjske hiše je na parceli še gospodarsko poslopje velikosti cca 200m2 v dveh etažah. Gospodarsko poslopje je bilo zgrajeno l. 1957 in je solidno ohranjeno, ter vam lahko služi kot gospodarsko poslopje, skladišče, delavnica..... ali pa si izvedete še kakšno stanovanjsko enoto.

Sama lokacija se nahaja v naselju stanovanjskih hiš in meji v ozadju na travnike in v nadaljevanju gozd in bližnje hribovje, tako da vam nudi obilico možnosti rekreacije v prostem času. Sicer pa je sama parcela dovolj velika da imate poleg hiše še večji vrt, otroško igrišče, bazen, piknik prostor,……ali pa se odločite da iz obstoječih poslopij naredite kakšen dvojček, ali še dodatno stanovanjsko hišo. Do lokacije se pripeljete po asfaltirani lokalni cesti (ker je slepa ulica, služi samo lokalnim prebivalcem). Parcela je tekom celega dneva obsijana s soncem. Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.

Oprema

radiatorsko ogrevanje
ogrevanje na drva
telefon

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Številka licence: 01926, MOP

Telefon 041 538 419

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

 • hiša
 • 126,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Slovenske Konjice, Slovenske Konjice

67.000,00 €

 • hiša
 • 120,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Podčetrtek, Imenska Gorca

70.000,00 €

 • hiša
 • 190,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Kozje, Podsreda

99.000,00 €