Pisarna poslovni prostor

Slovenija, Savinjska, Celje, Celje

  • transakcijaoddaja
  • vrstaposlovni prostor
  • velikost37,10 m²
6,00 € / m² (~ 222,60 €)
poslovni prostor
poslovni prostor
poslovni prostor
poslovni prostor

Osnovni podatki

transakcija: oddaja
šifra oglasa: OP00557MN
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: pisarna
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: Celje
leto izgradnje: 1960
nadstropje: 1.
velikost: 37,10 m²
energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis

Na frekventni lokaciji v centru Celja (poslovna stavba na Gledališki ul.), kjer imate »pri roki« sodišče, občino, UE, bolnica, zdravstveni dom….., se oddaja (tudi prodaja) poslovni prostor v 1. nadstropju v velikosti, po podatkih GURS-a, 37,1 m2. Poslovni prostor je namenjen za mirno pisarniško dejavnost, manjšo ordinacijo…..

Stavba je poslovna, etažnosti P+2, poslovni prostori, ki se oddajajo (prodajajo) pa so v srednji etaži. V osnovi so tri ločene pisarne (ena večja in dve manjši) in se oddaja v celoti, možno pa tudi ločeno (večja soba posebej in obe manjši posebej, saj je možnost ločenih vhodov). Lastniki – najemniki poslovnih prostorov imajo tudi možnost uporabe sanitarij (ločeno moški – ženski). Skratka možnost najema celote ali pa cca ½ poslovnih prostorov (v primeru prodaje samo celota).

Stavba je bila zgrajena l. 1960, vendar je bila tako stavba kot tudi poslovni prostori po potrebi sproti obnavljani in vzdrževani in tako je tudi danes možna takojšnja uporaba. Okna so lesena dvojna zasteklitev ( na oknih pliseji), po tleh je delno parket, delno laminat, večja soba je klimatizirana, ogrevanje je daljinsko……Stavba ima upravnika, je vzorno urejena, saj se v stavbi nahajajo uporabniki kot so notar, več odvetniških pisarn, kavarna..….Pred stavbo je sicer varovano parkirišče, vendar lastniki teh poslovnih prostorov nimajo lastniškega parkirišča, lahko pa se parkira na bližnjih javnih površinah – parkiriščih.

Pogoji najema so: cena je 6€/m2, lahko najamete vse tri pisarne in daste v podnajem kakšnemu poslovnemu partnerju. Poleg najemnine se plačajo posebej še obratovalni stroški (v primeru delnega najema, seveda v sorazmernem deležu). Ob podpisu najemne pogodbe se plačajo tri najemnine varščine, ki jih seveda dobite nazaj, ko vam poteče najemna pogodba in če predate poslovni prostor v stanju kot ste ga prejeli (seveda ob normalni amortizaciji) in če so poplačane vse obveznosti, ter najemnina za tekoči mesec. Poslovni prostor se oddaja za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja. V primeru nakupa pa je cena 850€/m2.

Za ogled nas prosimo pokličite na 041/538-419 Milan.

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Številka licence: 01926, MOP

Telefon 041 538 419

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

  • poslovni prostor
  • 78,00 m²
  • gostinski lokal

Poslovni prostor gostinski lokal

Celje, Celje

416,66 €

  • poslovni prostor
  • 25,80 m²
  • pisarna

Poslovni prostor pisarna

Celje, Celje

250,00 €