Trisobno stanovanje

Slovenija, Podravska, Maribor, Koroška vrata

  • transakcijaoddaja
  • vrstastanovanje
  • velikost72,90 m²
  • Število sob:trisobno
660,00 €
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje

Osnovni podatki

transakcija: oddaja
šifra oglasa: EP-1051-2019
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Podravska
lokacija: Koroška vrata
področje podrobno: Maribor
leto izgradnje: 1968
leto prenove: 2019
nadstropje: 1.
velikost: 72,90 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Opis

Na odlični lokaciji , nedaleč od centra mesta ,šol,fakultet  in trgovskih centrov  pa vendar v miru in zelenju,v obnovljenem bloku oddamo popolnoma opremljeno trosobno stanovanje z lastno zidano garažo. Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno v letu 2019 in obsega :  vhod s predsobo z garderobno omaro in klopjo , moderno kuhinjo z jedilnico in vsemi še neuporabljenimi kuhinskimi aparati (hladilnik, pomivalni stroj,pečica steklokeramična plošča ), dnevno sobo z usnjenim trosedom ,dvosedom, knjižnim regalom ,pisalno mizo,regalom za televizijo in  LCD televizorjem. Okusno opremljeno spalnico z veliko zakonsko posteljo, nočnimi omaricami , predalnikom in nizom garderobnih omar, še ena spalnica ali otroška soba z dvema posteljama , dvema omarama in pisalno mizo,posebej opremljen wc, kopalnica  s tuš kabino ,umivalnikom ,omarico ,omaro s pralnim in sušilnim strojem ter bojlerjem vse popolnoma novo. Iz dnevne sobe vodijo balkonska vrata na prijetno urejen balkon s posebej prirejenim kotičkom za shranjevanje pripomočkov za urejanje stanovanja. V kleti je večji kletni box( 5,5 m2) za shranjevanje stvari , na drugi strani bloka pa se v nizu zidanih garaž nahaja  garaža ( 16 m2), kjer bo vaš avto varen pred vremenom in nepridipravi.

Ogrevanje je urejeno s skupne kotlovnice na plin, v stanovanju je klimatska naprava za prehodno obdobje ali prijetno počutje ob vročih dnevih. V stanovanju je domofon , napeljava za kabelsko televizijo in internet , protivlomna vhodna vrata v stanovanje , v okolici bloka je večje število skupnih parkirišč zavarovanih z dvižno rampo. Blok je oblečen v novejšo Demit fasado ( 15 cm ), zamenjana so bila vsa okna , ki so pvc termopan. V bližini je tudi mestna obvoznica in hiter dostop do avtoceste v vseh smereh. Veliko možnosti za šport in rekreacijo nudi bližnje  Pohorje s svojimi zelenimi gozdovi in športno rekreacijskimi objekti ter pohodnimi potmi. Stroški stanovanja so odvisni od porabe in bodo morebitnemu najemniku predstavljeni ob ogledu !

Živali v stanovanju niso zaželene , lastnik želi stanovanje oddati samskemu paru ali družini z največ enim otrokom z rednimi mesečnimi dohodki in občutkom za red in čistočo. Ob vselitvi najemnik najemodajalcu plača varščino v višini dveh najemnin in pa redno mesečno najemnino za tekoči mesec. Najemodajalec plača provizijo agenciji v višini ene najemnine . Prav tako najemnik plača sestavo najemne pogodbe v obliki notarske pogodbe . Stanovanje se oddaja za več let po dogovoru.

PRIPOROČAMO NAJEM TUDI STAREJŠEMU PARU -1.NADSTROPJE, KOMPLETNA OPREMA,GARAŽA, BLIŽINA JAVNIH USTANOV IN CENTRA MESTA !

OGLED PO DOGOVORU- Emil 040 818 849 , Agenti nepremičnine

 

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje
domofon
kabelska televizija
kabelski internet
pralni stroj
pomivalni stroj

Kontaktni podatki

Emil Pintarič

Številka licence: 01119, MOP

Telefon 040 818 849

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

  • stanovanje
  • 103,00 m²
  • štirisobno

Stanovanje štirisobno

Maribor, Center

800,00 €

  • stanovanje
  • 63,00 m²
  • trisobno

Stanovanje trisobno

Slovenska Bistrica, Šmartno na Pohorju

250,00 €