Dvostanovanjska hiša

Slovenija, Podravska, Oplotnica, Oplotnica

 • transakcijaprodaja
 • vrstahiša
 • velikost268,00 m²
218.000,00 177.000,00 €
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: EP-1028-2019
vrsta objekta: hiša
tip: dvostanovanjska
regija: Podravska
lokacija: Oplotnica
področje podrobno: Oplotnica
leto izgradnje: 1999
leto prenove: 2015
velikost: 268,00 m²
parcela: 1.227,00 m²
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis

 

POZOR - CENA ZDAJ ZELO  ZNIŽANA  - IZKORISTITE PRILOŽNOST ZA PRIJETEN NOVI DOM !

V hitro razvijajoči se občini Oplotnica pod zelenimi pohorskimi griči s prekrasnim razgledom na okolico prodamo novejšo hišo za večjo družino ali dve generaciji , ki si želita miru stran od mestnega vrveža. Hiša je prostorna in svetla z veliko steklenimi površinami , ki dajejo soncu in zelenju prosto pot,s panoramskim razgledom kamor lahko seže oko. Hiša je moderno zasnovana , uporabljeni so kvalitetni materiali , ki zagotavljajo varčnost pri porabi energije in udobje za vso družino po napornem delu. V pritličju se nahaja več prostorov za bivanje , pisarna   , vinska klet , soba za goste ,kuhinja, shramba , kurilnica z regulacijo toplote z možnostjo ogrevanja na trdo gorivo ali sekance, toplotna črpalka s hranilnikom za sanitarno vodo , garaža za dva avtomobila  z daljinsko vodenimi dvižnimi vrati . V prvem nadstropju se nahaja komplet dvosobno stanovanje s sanitarijami ,veliko kopalnico s kopalno kadjo in balkonom s čudovitim pogledom na dolino in zeleno okolico vse do Boča,Donačke gore in vedno zelenih pohorskih gozdov. Prav tako se v mansardnem delu nahajajo dokončani , vendar neopremljeni prostori v velikosti dvosobnega stanovanja. Tla v prvem nadstropju in mansardi so obložena z brušenim lamelnim parketom ,pritličje pa s keramiko , prav tako je v vseh sanitarnih prostorih in delno tudi v kuhinji uporabljena izbrana keramika. Okna in vhodna vrata so termopan iz bele umetne mase.

Do hiše vodi lokalna asfaltirana občinska cesta , dovoz k hiši in okolica je tlakovana z barvnimi tlakovci , ki v kombinaciji s pohorskim kamnom in urejenimi travnatimi površinami dajejo hiši prijeten izgled . Velika položna parcela (1227 m2) je v celoti gradbena , z možnostjo kake dodatne gradnje. Nekaj dreves , ki stojijo na parceli , daje prijetno senco  ob večji pripeki, zunaj je  pripravljena iz kamna grajena peč za peko in prostor za druženje s prijatelji.

Bližina vinogradov, Pohorja , smučarskega središča Rogla in Treh kraljev ,  avtocestnega križa Maribor -Ljubljana  daje poseben čar tej sončni lokaciji !

IZKORISTITE PRILOŽNOST , ČAKA VAS NOVI DOM V NEOKRNJENI NARAVI ,PA VENDAR HITRA DOSTOPNOST V VSEH SMEREH !

Pomagamo pri odprodaji vaše nepremičnine in ureditvi financiranja . Za ogled pokličite 040 818 849 -Emil, Agenti nepremičnine

Oprema

domofon
telefon
kabelski internet

Kontaktni podatki

Emil Pintarič

Številka licence: 01119, MOP

Telefon 040 818 849

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

 • hiša
 • 145,90 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Maribor, Center

185.000,00 €

 • hiša
 • 242,10 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Makole, Savinsko

89.000,00 €

 • hiša
 • 273,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Makole, Dežno pri Makolah

159.800,00 €