Dvostanovanjska hiša

Slovenija, Savinjska, Zreče, Dobrovlje

 • transakcijaprodaja
 • vrstahiša
 • velikost240,00 m²
240.000,00 €
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: EP-1032-2019
vrsta objekta: hiša
tip: dvostanovanjska
regija: Savinjska
lokacija: Dobrovlje
področje podrobno: Zreče
leto izgradnje: 1980
leto prenove: 2012
velikost: 240,00 m²
parcela: 2.704,00 m²
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis

Samo 20minut do smučarskega in pohodniškega središča Rogla in dve uri do obale,  v bližini Zreč prodamo lepo urejeno dvostanovanjsko hišo z večjim zemljiščem (2704m2). Hiša se nahaja na ravni parceli v mirnem naselju in je obdana s čudovitim zelenjem kamor seže oko. Poleg sadnega drevja je na parceli veliko okrasnega grmičevja , cvetočih rož  in vrtiček za ljubitelje domače zelenjave. Posest je sestavljena iz glavne parcele (1191 m2) na kateri stoji hiša , posebej zidana garaža za večji avto z rolo vrati iz aluminija  in tlakovanim prostorom za sončenje in posedanje s prijatelji pod nadstrešico ,  asfaltiran  dovoz  s ceste , zelenica za hišo in ob garaži. Od ostale parcele  ( 1513 m2), zanjo je vložen zahtevek za spremembo namembnosti v gradbeno , ki se nahaja na desni strani hiše je ločena z ograjo.

Hiša je v odličnem stanju ,popolnoma obnovljena in okusno opremljena . Obsega klet s kurilnico v kateri je nova peč na olje Buderus in zalogovnik , sanitarna voda se ogreva preko sončnih celic na strehi. Potem je spodaj še kmečka soba  , fitnes soba za rekreacijo , priročna delavnica in shramba. V pritličju hiše je kompletno opremljeno svetlo trosobno stanovanje s kuhinjo, spalnico , dnevno sobo z jedilnico in še dvema sobama , hodnikom in kopalnico z wc-jem ter balkonom. Hiša je svetla zaradi številnih termopan oken in zastekljenih aluminijastih vrat , ki dajejo hiši poseben čar.  Za stopnice in stropove je uporabljen kvaliteten les ,obdelan z veliko mero občutka za prostor. V oči pade dekoracija sten in stopnic, kvalitetna keramika v sanitarijah in hodnikih , ter svetel gladko brušen parket v ostalih sobah. V prvem nadstropju naletite zopet na razkošno trosobno stanovanje   z enako razporeditvijo prostorov kot spodaj . le da je prostor za kuhinjo uporabljen za druge namene.

V hiši je vsa napeljava za kumuniciranje ( domofon, internet ,telefon ) , okna imajo rolete in komarnike, notranja oprema je kvalitetna ,večinoma v lesu v različnih kombinacijah. Hiša je zdrava , brez kakršnekoli vlage do zadnjega kotička.  Je prosta vseh bremen  in vseljiva takoj po plačilu kupnine  in ureditvi papirjev. Oprema ostane v hiši po dogovoru .

OBČINA ZREČE  S SVOJO PONUDBO VAS BO NAVDUŠILA ( ROGLA , NOVI PROJEKT SPREHAJALNA STEZA MED DREVJEM , SMUČANJE ,KOLESARJENJE ,KOPANJE )  , MIR KI GA BOSTE NAŠLI TU V ZELENJU  PA BO BLAGODEJNO VPLIVAL NA VAŠE POČUTJE !  SAMO NEKAJ KM VSTRAN JE AVTOCESTNI PRIKLJUČEK  LJ-MB, PREKRASNO  STARO MESTECE SLOVENSKE KONJICE S SVOJIMI VINOGRADI ( ŠKALCE , GOLF, VEDNO ZELENI POHORSKI GOZDOVI), VSE SAMO V KROGU NEKAJ KM. MOŽNA TUDI ODPRODAJA PARCELE ,KI SPADA K HIŠI IN ČAKA NA SPREMEMBO NAMEMBNOSTI.

HIŠA JE PRIMERNA ZA DVE DRUŽINI  ALI DRUŽINO Z VEČ OTROKI , KI BODO TUKAJ NAŠLI PREKRASEN IN TOPEL DOM. PRINESETE SAMO KOVČKE , NI POTREBE PO NOVIH VLAGANJIH !

PRIPOROČAMO NAKUP, IZREDNA LOKACIJA , MOŽNOST TUDI ODDAJANJA SMUČARJEM IN TURISTOM , POHODNIKOM  SPORTNO REKREACISKEGA CENTRA ROGLA IN TERM ZREČE .

ZA VEČ INFORMACIJ IN DOGOVOR O MOŽNIH TERMINIH OGLEDA  POKLIČITE 040 818 849, Emil -Agenti nepremičnine. Pomagamo pri odprodaji vaše nepremičnine in ureditvi financiranja.

 

Oprema

kurilno olje
domofon
etažno gretje

Kontaktni podatki

Emil Pintarič

Številka licence: 01119, MOP

Telefon 040 818 849

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

 • hiša
 • 220,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Rogaška Slatina, Cerovec pod Bočem

110.000,00 €

 • hiša
 • 143,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Šmarje pri Jelšah, Grliče

79.000,00 €

 • hiša
 • 174,00 m²
 • samostojna

Hiša samostojna

Šentjur, Laze pri Dramljah

300.000,00 €