Samostojna hiša

Slovenija, Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

 • transakcijaprodaja
 • vrstahiša
 • velikost180,00 m²
405.000,00 €
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša
hiša

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH00584MN
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Ljubljana
lokacija: Vič
področje podrobno: Vič Rudnik
leto izgradnje: 2019
nadstropje: P+1
velikost: 180,00 m²
parcela: 582,00 m²

Opis

Na samem robu Ljubljane, v naselju Vrhovci – Koreninova ulica, je naprodaj novogradnja – samostojna stanovanjska hiša, ki je sodobno zasnovana in kvalitetno grajena. Hiša se prodaja po sistemu »na ključ« z urejeno okolico (seveda si boste določene detalje – rože, grmovnice...uredili sami) in tako imate možnost po lastnih potrebah - željah dokončat svoj dom in si tako zasnovati notranjost, kot si jo želite ( izbira keramike, parketa, notranjega stavbnega pohištva, slikopleskarska dela.....). V ceni je tako zajet tako material (keramika, parketi srednjega cenovnega razreda – za višji cenovni rang je možno doplačilo, notranje stavbno pohištvo, toplotna črpalka....), kot tudi izvedba oz montaža.

Hiša je grajena tako, da ima dve etaži, kar praktično pomeni, da lahko imate dva popolnoma ločena stanovanja (lahko imate skupen vhod in stopnišče za pritlični del), ali pa greste po zunanjem stopnišču v spodnjo etažo. Vsaka etaža ima 4 sobno stanovanje velikosti cca 90 m2. Spodnja – pritlična etaža (v katero pridete po notranjem stopnišču iz zgornje etaže) obsega: tri spalnice, prostor za skupno toplotno črpalko – utility za spodnje stanovanje (ali celo hišo), hodnik, kopalnico z WC-jem in večji osrednji prostor (kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom) z izhodom na delno pokrito teraso oz zelenico. Zgornja etaža, prav tako velikosti cca 90 m2 pa obsega: glavni vhod v hišo, stopnišče v spodnjo etažo, hodnik, tri spalnice, kopalnico z WC-jem in osrednji prostor – kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon - teraso. Skratka hiša je primerna za dve družini ali večjo družino in si tako kakšno sobo pustite za pisarno, sobo za goste…... Hiša ima etažnost P+1 in ima skupaj cca 185 m2 uporabe površine. Velikost hiše vam zagotavlja ugodno bivanje, na robu mesta, v mirnem stanovanjskem naselju. Skratka mirna lokacija, skoraj cel dan obsijana s soncem (terasa in balkon obrnjena na J), ki vam omogoča mirno družinsko življenje v »objemu« narave, hkrati pa ste vsega nekaj min vožnje od centra Ljubljane oz cca 1 min do obvoznice in nato…. Okolica vam nudi obilico možnosti rekreacije, sprehodov, pohodov, nabiranje gozdnih sadežev..... Pričetek gradnje sega v l. 2016, hiša pa je sedaj dokončana do IV. podaljšane gradbene faze z delno urejeno okolico, ostalo sledi v dogovoru s kupcem. Hiša stoji na parceli velikosti 582 m2 od tega cca 100m2 »zaseda« stavba, ostalo pa je dvorišče, delno ob ulici kjer je dovolj prostora za parkiranje 4 avtomobilov, v spodnjem delu pa je predvidena zelenica oz imate dovolj prostora za postavitev bazena, otroških igral, piknik prostor, zelenica......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop na zgornji del dvorišča je po asfaltirani lokalni ulici – javno dobro, na spodnjem delu pa je okoli celotne parcele narejena nižja škarpa, ob hiši oz pod parkingom pa je še zidana shramba velikosti cca 20 m2 – dostop iz spodnjega dela parcele. Urejeni oz v hišo so pripeljani vsi komunalni priključki, hiša pa je že priklopljena na javno kanalizacijo. Streha je ravna, gradnja je klasičen zidak , fasada je 16 cm demit (narejena l. 2019), kpl zunanja okna in vrata so PVC 2 slojna. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami. Hiša je zgrajena na podlagi gradbenega dovoljenja (dovoljenje je bilo izdano za odstranitev dela obstoječega objekta in za novogradnjo enostanovanjskega objekta) in že ima pridobljeno hišno številko, tako, da se lahko po finalizaciji del takoj vselite.

Za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno hišo narejeno »na ključ«, z urejeno okolico.......in seveda lokacijo na robu mesta Ljubljana. Do AC odcepa pa imate vsega minutko vožnje oz malo več do centra Ljubljane.

Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419.

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Številka licence: 01926, MOP

Telefon 041 538 419

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

 • stanovanje
 • 26,50 m²
 • garsonjera

Stanovanje garsonjera

Šiška, Litostroj

83.000,00 €

 • stanovanje
 • 46,50 m²
 • garsonjera

Stanovanje garsonjera

Bežigrad, Črnuška gmajna

118.000,00 €

 • drugi objekti
 • 11,30 m²
 • garaža

Drugi objekti garaža

Vič Rudnik, Vič

8.900,00 €