Trisobno stanovanje

Slovenija, Podravska, Lenart, Lenart v Slov. Goricah

 • transakcijaprodaja
 • vrstastanovanje
 • velikost83,34 m²
 • Število sob:trisobno
137.736,33 €
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje
stanovanje

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: EP-1029-2019-3
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Podravska
lokacija: Lenart v Slov. Goricah
področje podrobno: Lenart
leto izgradnje: 2019
nadstropje: 1.
velikost: 83,34 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Opis

POZOR POHITITE ! NA RAZPOLAGO LE ŠE NEKAJ STANOVANJSKIH ENOT !

Nova energijsko varčna stanovanja na mirni lokaciji  z odlično povezavo na avtocestni križ Maribor -LJ- Lendava v bližini  , čakajo da postanejo vaš novi dom . Odlično zasnovana soseska z garažnimi mesti pod blokom in veliko parkirišči ob bloku , bo gotovo pritegnila vašo pozornost. V bloku se nahaja 38 komfortnih stanovanj pri katerih investitor ni štedil pri kvalitetnem izboru materialov , vrhunskih proizvajalcev ,saj je zgradil že vrsto podobnih objektov, ki so bili hitro razprodani , kupci pa zadovoljni z dobljenim za svoj denar.

Tlaki v dnevni sobi ,spalnici ,kuhinji ,kabinetih ( odvisno od vrste stanovanja) so izvedeni v gotovem hrastovem troslojnem parketu (1.kvalitete). Na tleh in stenah v kopalnici ter predprostoru je položena kvalitetna keramika  MARCO KORONA. Notranje stene so zaglajene in barvane z disperzijsko barvo.Predelne stene stanovanj so izdelane iz mavčno -kartonskih ploščna kovinski podkonstrukciji.V kopalnicah so vgrajeni : umivalnik,WC- školjka brez roba s pokrovom, tuš kabina na nivoju tal , kar je zelo funkcionalna rešitev tudi za starejše , ponekod je steklena stena  in armature na steni. Vhodna vrata v stanovanje so protipožarna ,varnostna in protivlomna z ustrezno toplotno in zvočno izolacijo.Vsa zunanja okna stanovanj so troslojna termopan iz PVC profilov , senčenje steklenih površin je izvedeno z Alu žaluzijami . Vsa stanovanja imajo vgrajene lokalne prezračevalne naprave ( spalni prostor in dnevna soba z jedilnico in kuhinjo), ki jih odlikujejo odlične tehnične lastnosti, visoka učinkovitost vračanja toplote, tiho delovanje , mala poraba energije , inovativna ,moderna oblika in individualne nastavitve . Vsaka stanovanjska enota ima ločen sistem za ogrevanje in hlajenje prostorov ter gretje sanitarne vode s toplotno črpalko in vgrajenim stenskim konvektorjem. Povsod po stanovanju je talno gretje , vsako stanovanje ima funkcionalno napeljano telekomunikacijsko omrežje  , v predsobi je tudi domofon.

Terasa ali balkon je posebno mesto za sprostitev in uživanje s prijatelji , zato je posebej obdelana in omogoča hitro odtekanje vode ob morebitnih nalivih.

Cilj , ki mu sledi investitor je zadovoljen kupec  in prijetno bivanje s čim manjšimi obratovalnimi stroški, kar pomeni vgradnja najboljših materialov in izvajanje del z najboljšimi izvajalci.

Objekt je lociran ob Jurovski cesti v Lenartu. V bližini se nahaja vrtec,dom starejših,zdrastveni dom ,lekarna,trgovine ,avtobusna postaja,šola ,glasbena šola .

Veliko je možnosti za izlete,šport in rekreacijo  , uživanje v čudoviti neokrnjeni naravi in številnih kulturnih znamenitostih. Na voljo je samo še nekaj dvosobnih,trosobnih in štirisobnih stanovanj ,ostalo je rezervirano ali prodano.  Tlorise in cenike stanovanj, ki so še narazpolago si oglejte na slikah ali  v PDF prilogi !

POHITITE IN SI ZAGOTOVITE SVOJ NOVI DOM! POMAGAMO PRI ODPRODAJI VAŠE NEPREMIČNINE IN UREDITVI FINANCIRANJA ! PRAV TAKO VAS ČAKAJO ŠTEVILNI POPUSTI PRI DOBAVITELJIH NOTRANJE OPREME STANOVANJA ( Gorenje,Alples,Murales,TOM, itd.) UGODNI KREDITI IN POPUSTI TUDI PRI NLB!

Ogledi iinformacije po dogovoru -Emil Pintarič, Agenti nepremičnine  040 818 849

Oprema

klima
talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
domofon
etažno gretje
telefon
ADSL
optika
kabelska televizija
kabelski internet

Kontaktni podatki

Emil Pintarič

Številka licence: 01119, MOP

Telefon 040 818 849

Vsi oglasi

Pošlji povpraševanje

Oglejte si tudi

 • stanovanje
 • 35,13 m²
 • enosobno

Stanovanje enosobno

Ormož, Pušenci

35.640,00 €

 • stanovanje
 • 58,60 m²
 • dvosobno

Stanovanje dvosobno

Slovenska Bistrica, Slovenska Bistrica

86.000,00 €

 • stanovanje
 • 37,70 m²
 • enosobno

Stanovanje enosobno

Maribor, Betnava

54.900,00 €