Šifra oglasa: 6372

Apartma Červar

95.000 €

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 95.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Pocitniški_objekt

Polna Cena

Velikost: 34

Leto izgradnje: 1979

Leto prenove: 2004

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

V apartmajskem turističnem naselju Červar Porat, ki je od Poreča oddaljeno 4 km proti severu, ki šteje vsega 700 prebivalcev in se nahaja na sami morski obali obdani s kristalno čistim morjem se prodaja apartma (dupleks) v tretjem nadstropju (3/3) apartmajske zgradbe zgrajene leta 1979.

Zgradba je redno vzdrževana in po potrebi tudi prenovljena. Leta 2017 je bila zamenjana streha (opečnata kritina in zračni most), leta 2020 so bila zamenjana okna na stopnišču (pvc), ter stopnišče je bilo istega leta tudi kpl. prebeljeno. Sam apartma velikosti cca. 34 m2, ki obsega hodnik (na hodniku se nahaja mini kuhinja- kpl. leseni del, pomivalno korito in kuhalna plošča za dve posodi), kopalnico (WC, tuš kabina, električni bojler za vodo in umivalnik), jedilnica z dnevno sobo (jedilna miza s štirimi stoli, sedežna garnitura, komoda), spalnica (nadstropna postelja), balkon (mizica z dvema stoloma) in spalnico v mansardi, je redno vzdrževan in je po potrebi tudi obnovljen. Leta 2003/2004 je bil delno adaptiran (kpl. kuhinja- elektrika, voda, in kpl. kuhinjska oprema (leseni del, kuhinjsko korito in kuhalna plošča), ter na novo so bile narejene ploščice.). Apartma ima v kopalnici in v kuhinji na tleh položeno keramiko, v jedilnici z dnevno sobo in spalnici pa se nahaja topli pod, okno in balkonska vrata pa so lesena (enoslojna zasteklitev).

Apartma odlikujejo nizki stroški, ki obsegajo stroške upravnika (Rona, letni strošek 450 KN in letni davek 450 KN), stroški elektrike 10 EUR/ mesec, stroški vode 10 EUR/ mesec in stroški odvoza smeti 20 EUR/ mesec (ter strošek 1 KN po vrečki za mešane odpadke).

Samo naselje Červar zaživi med poletnimi meseci, ko se vanj vrnejo turisti in lastniki hiš ter apartmajev, kateri tu preživljajo poletne dni s svojimi družinami. Samo naselje obdajajo borovci, dolgi oljčni nasadi in vinogradi, ki se razprostirajo vzdolž celotne obale in nudijo mediteransko vzdušje, kar je značilno za Istro. Samo naselje se predstavlja kot idealen kraj za družinski dopust zahvaljujoč izjemnemu miru, tišini, zelenju, ki ga obkroža in nizki stopnji prometa znotraj samega naselja (del naselja kjer se nahaja apartma je peš cona). V uvali, v samem centru naselja se nahaja marina s številnimi ladjicami. Skratka samo naselje je primerno za različne segmente turistov (družine z otroci, pari, mladina, …), saj lahko ponudi urejene prodnate plaže, intimne divje plaže za kopanje in sončenje, ki so odmaknjene od radovednih pogledov, pizzerijo, restavracijo, caffe bar,…. Le 5 minut vožnje iz Červarja pa se nahaja izvrstna go-kart steza s ponudbo različnih go-kart vozil in z off-road buggy-jem.

Apartma se nahaja v samem centru apartmajskega naselja v Červarju in je od marine oddaljen cca. 50m, od najbližje plaže pa cca. 250m. Plaža je prodnata, v kombinaciji z naravno oblikovanimi morskimi stenami in mehkimi travnatimi površinami in je primerna za kopalce vseh starosti in spretnosti.

Za več informacij in ogled nas kontaktirajte na telefonsko številko 041/741-602 (Aljaž).

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Kmetijsko zemljišče

Sveta Trojica v Slovenskih goricah

Prodaja

Cena: 55.000€

Polna Cena

45.882 m²

Parcela

Kmetijska površina

Parcela

Vransko

Prodaja

Cena: 24.000€

Polna Cena

600 m²

Parcela

Zazidljiva

Trgovina poslovni prostor

Rogaška Slatina

Prodaja

Cena: 45.000€

Polna Cena

24 m²

Poslovni_prostor

Večnamemben poslovni prostor

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 98.000€

Polna Cena

109 m²

Poslovni_prostor