Šifra oglasa: 5416

Hiša

155.000 €

Spodnjeposavska -

Sevnica

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 155.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Poslovno stanovanjska

Polna Cena

Parcela velikost: 929

Velikost: 522

Leto izgradnje: 1970

Leto prenove: 2002

ENERGETSKA IZKAZNICA: G

Regija: Spodnjeposavska

Občine spodnjeposavske regije: Sevnica

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

Na edinstveni lokaciji v Boštanju je naprodaj stanovanjska hiša s prizidkom garaže in poslovni objekt z garažo. Nepremičnino odlikuje edinstvena lokacija, saj se nahaja v neposredni bližini glavne ceste Celje- Krško in je samo 2 minuti vožnje oddaljena od centra Sevnice, cca. 19 km od Krškega, cca. 40 km od Celja in cca. 75km od Zagreba. V bližnji Sevnici in Boštanju najdete vse potrebne javne ustanove (šola, vrtec, zdravstveni dom, občina), trgovine, banke,….

Stanovanjska hiša s prizidkom garaže velikosti 314 m2 (od tega je 295,9 m2 stanovanjskih površin in 18 m2 garaže) je bila kot vrstna stavba – dvojček zgrajena v letu 1970, leta 1980 pa je bila dograjena garaža. Poslovni objekt z garažo velikosti 208m2 (183,8 m2 poslovni objekt, 24 m2 garaža) pa je bil zgrajen leta 1975 (poslovni objekt) in 1978 (garaža). Stanovanjska hiša in poslovni objekt (prostori obeh stavb so v notranjosti povezani) obsegata tri etaže (stanovanjska hiša ima tri etaže, poslovni objekt pa ima pritličje in prvo etažo). V pritličju se nahaja pisarna, kurilnica (peč na olje l. 1997 in sušilnik za sadje, ki je vezan na CK, kombiniran bojler), trgovski del, proizvodni del s skladišči in sanitariji (v proizvodnji del s skladišči se dostopa ločeno preko Hormanovih daljinskih dvižnih vrat, skozi katera se lahko v notranjost zapeljejo tudi avtomobili). V prvem nadstropju, v katerega se dostopa po notranjem stopnišču, se nahaja otroška soba, hodnik z izhodom na teraso (preko terase se lahko tudi dostopa v shrambo nad proizvodnim delom), spalnica, ločen WC, kopalnica, shramba, druga spalnica (klimatska naprava), kuhinja z jedilnico (štedilnik na drva), ki ima izhod na veliko pokrito teraso s katere se dostopa v podstrešje delavnice). V mansardnem delu, v katerega se dostopa po notranjih stopnicah iz prvega nadstropja, se nahaja kpl. ločeno stanovanje, ki obsega kopalnico z WC-jem, shrambo, neizdelano sobo, kuhinjo z jedilnico z izhodom na balkon in spalnico.

V garažo zraven stanovanjske stavbe se dostopa skozi daljinska dvižna vrata in obsega garažo za avtomobil, shrambo za drva in klet, kjer se nahaja cisterna za olje (cisterna je velikosti cca. 6000l.). Zraven proizvodnega dela se nahaja še lesena garaža (kmetijski objekt), ki trenutno služi kot skladišče.

Tako stanovanjska hiša, kot poslovni objekt sta klasične gradnje (med posameznimi etažami so betonske plošče) in sta kriti z opečnato kritino Bramac (l 2002, zračni most, delno 15 cm izolacije nad zgornjim stanovanjem). Stavbi imata navadno fasado (neizolativna fasada), kpl. lesena okna (dvojna zasteklitev, l. 1970), centralno peč na olje (radiatorsko ogrevanje, radiatorji delno rebrasti, delno aklimat), sta priključeni na elektriko (ločena elektrika za stanovanjski del in proizvodni del- industrijski tok), vodo (javni vodovod) in kanalizacijo. Prav tako se v stavbi nahajata tudi telefonski in internetni priključek (trenutno nista aktivna).

Funkcionalno zemljišče v skupni velikosti 929 m2 nudi dovolj prostora za izdelavo parkirnih prostorov, za izgradnjo otroškega igrišča, piknik prostora, vrta,…

Skratka za vse, ki iščete nepremičnino na edinstveni, dostopni lokaciji, ki vam nudi možnost bivanja in opravljanja poslovne dejavnosti (avtomehanična delavnica, obrtna delavnica, trgovina na drobno,…) nas pokličite na telefonsko številko 041/741- 602 (Aljaž) in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, nudili pomoč pri prodaji vaše nepremičnine, svetovali pri postopku financiranja nakupa….

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Parcela Šentjur

Šentjur

Prodaja

Cena: 75€

Cena na m2

856 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 28.000€

Polna Cena

853 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 75€

Cena na m2

1.565 m²

Parcela

Zazidljiva

Dvoinpolsobno stanovanje

Slovenske Konjice

Prodaja

Cena: 108.000€

Polna Cena

81 m²

Stanovanje

2,5-sobno