Šifra oglasa: 6294

Kpl opremljeno 4 S stanovanje + P

269.000 €

Savinjska -

Celje

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 269.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Stanovanje

Stanovanje: 4-sobno

Polna Cena

Velikost: 89.9

Leto izgradnje: 2020

ENERGETSKA IZKAZNICA: B2

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Celje

Galerija

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Opis

V naselju Novi trg/Ostrožno v Celju, sta bila v l. 2020 zgrajena dva nova bloka, skupaj 36 stanovanj na lokaciji, ki vam zagotavljajo mirno in prijetno bivalno okolje. Okolica je primerna tako za družine, kot tudi za starejše in vse, ki jim stopnice predstavljajo oviro, saj je dostop do stanovanja brez vsake stopnice z dvigalom. Okolico bloka predstavljajo urejene zelenice in sta bloka v naselju Novi trg, kjer se je 6 blokov gradilo med l. 2006 – 2009, zadnja dva pa l. 2020. Ob naselju je garažna hiša, kjer ima stanovanje eno parkirišče (lastniško), ob bloku pa je zunanje parkirišče, k stanovanju pripada eno zunanje P (prav tako lastniško urejeno in varovano z zapornico). Sončna lega in funkcionalno zasnovani večstanovanjski kompleks vam z bližino Šmartinskega jezera in zelene okolice nudi tisto nekaj več, kar si želite po napornem delovnem dnevu (krajših ali daljših sprehodov v naravi), sama Celjska regija in bližnja Savinjska dolina; Pohorje, Kozjak…..pa seveda vse ostalo.

Objekta sta kvalitetno grajena, v vsakem je 18 stanovanj (po 6 stanovanj v 3 etažah), z dvigali. Vse nosilne stene so izvedene v armiranem betonu, vmesne stene Ytong 10 cm, kvalitetno izvedena hidroizolacija, zunanje stavbno pohištvo iz PVC profilov, zastekljena s 3 slojnim termopan steklom (toplotna prevodnost k=0,7 W/m2K) in nameščena so zunanje rolete na elektro pogon. Fasada je izolacijska 16 cm debeline, ogrevanje je daljinsko (Energetika – mestni plin), v stanovanju je kpl talno gretje (vsaka prostor ima svoj termostat za nastavitev temperature), vsi števci so ločeni…..skratka na vas čaka energetsko varčno ( EI – B2) in kvalitetno grajeno stanovanje na mirni lokaciji.

Predmet tega oglasa je 4 sobno (2+2) kpl opremljeno (vidno na slikah) stanovanje v 1/2 nadstropju. Samo stanovanje ima po etažnem načrtu 89,8 m2, kar zajema tudi teraso v velikosti 9,7 m2. K stanovanju pripada zunanja shramba (v istem nadstropju kot je stanovanje)in eno zunanje parkirišče pred blokom (urejeno lastništvo). Možen pa je tudi dokup lastniškega P v bližnji garažni hiši za cca 7.000,00 EUR (ni zajeto v oglaševani ceni).

Stanovanje obsega hodnik (z večjo vgradnpo garderobno omaro, tako da v nobeni sobi ni dodatnih omar), kopalnico z WC-jem, ločen WC z umivalnikom, spalnico, dve otroški sobi in osrednji prostor z kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na teraso. Stanovanje je kpl opremljeno (oprema višjega cenovnega razreda in je vidna na slikah) in je oprema že zajeta v ceni. Stanovanje je klimatizirano in je bilo vseljeno v 01.2022, tako da je praktično »kot novo«.

V neposredni bližini blokov je trgovina, vrtec, šola, PTT, banka, lekarna, postaja lokalnega avtobusa…do centra mesta je cca 15 min hoje, do odcepa AC Celje center je cca 2 km, narava s Šmartinskim jezerom pa vam je dostopna po urejeni sprehajalni poti samo cca 20 min hoje od naselja. Skratka stanovanje se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse “pri roki”. Stanovanje je vseljivo po dogovoru, saj se prodaja zaradi selitve v hišo, ki je še v izdelavi oz po dogovoru.

V kolikor morate za nakup stanovanja prodati svojo nepremičnino (stanovanje, parcelo…..), vam bomo z veseljem pomagali, oz vam uredili, da bo prodaja vaše nepremičnine »sovpadala« z nakupom le-te.

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/538-419 Milan.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Samostojna hiša

Sveta Trojica v Slovenskih goricah

Prodaja

Cena: 249.000€

Polna Cena

150 m²

Hiša

Samostojna

Trgovina poslovni prostor

Rogaška Slatina

Prodaja

Cena: 45.000€

Polna Cena

24 m²

Poslovni_prostor

Vikend počitniški objekt

Sveti Tomaž

Prodaja

Cena: 91.550€

Polna Cena

37.50 m²

Pocitniški_objekt

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 42€

Cena na m2

1.470 m²

Parcela

Zazidljiva