Šifra oglasa: 6247

Novogradnja – dvojček

208.000 €

Savinjska -

Tabor

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 208.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Dvojček

Polna Cena

Parcela velikost: 280

Velikost: 136

Leto izgradnje: 2022

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Tabor

Galerija

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Opis

V lepem naravnem okolju, v naselju Tabor pri Vranskem, v Savinjski dolini ( cca 5 km od AC odcep Vransko), v kraju kjer je šola, vrtec, športno igrišče, trgovina, cerkev……in seveda narava, se v novo nastajajočem stanovanjskem naselju izvaja gradnja montažne stanovanjske hiše – dvojček, ki bo sodobno zasnovan in bo zgrajen v skladu s smernicami za energijsko varčno gradnjo (enaka hiša ki je bila zgrajena – končana v 12.2021 ima EI – C – oz popolnoma na robu B2).

Hiša dvojček je zgrajena na parceli velikosti 562 m2, oz vsak dvojček ima cca 280 m2 parcele. Zemljišče se nahaja na sončni legi in se nahaja v naselju stanovanjskih hiš . Sama lokacija je v »objemu narave«, tako da boste imeli ogromno priložnosti, za sprehode, kolesarjenje, pohode, ribolov, smučanje…..skratka aktivno preživljanje prostega časa. Hiša s teraso ( na slikah je vidna pokrita terasa, v velikosti cca 20 m2 za posamezen dvojček – ni pa vidna na renderjih) zajema cca 80 m2 zemljišča, tako da ostane še dovolj prostora za parkirišče, manjši zelenjavni vrt, zelenico….skratka je nekako »podaljšek« stanovanja, hkrati pa vam ponuja komoditeto, saj lahko hišo »zaprete« in greste na daljši oddih.….. Komunalna ureditev naselja in dostop do parcele je že urejen (kpl komunalni priključki in grobi asfalt), trenutno se izvajajo notranja dela (instalacije, estrihi, ometi…..), stanovanjska hiša – dvojček, ki je sodobno zasnovana in je kvalitetno grajena (skeletna gradnja), pa je lahko vseljiva nekje v 01.2023 (odvisno od finalizacijskih del – keramika, parketi, notranje stavbno pohištvo….materiale si bo izbral novi lastnik) oz bo do IV gr faze končana do cca 12.2022.

Podajamo vam osnovne informacija glede novogradnje, saj smo še v fazi, ko lahko upoštevamo vaše želje, predvsem pri izboru keramike, parketov, notranje stavbno pohištvo in toplotna črpalka…..in tako imate možnost po lastnih potrebah – željah dokončat svoj dom. Hiša je grajena kot skeletna gradnja, P+M in ima skupaj s teraso cca 136 m2 ( cca 55 m2 spodaj, cca 55 m2 zgoraj in cca 27 m2 terase od tega bo cca 20 m2 pokrite), oz cca 110 m2 uporabne stanovanjske površine v dveh etažah (spodnja etaža bivalni prostori, zgornja etaža spalni prostori – vse vidno na priloženih tlorisih).

Tehn lastnosti gradnje: predvsem moramo izpostaviti energetsko učinkovitost hiše, betonska plošča z ustrezno hidroizolacijo, stene so sestavljene iz gledano od znotraj farmacel plošče 12mm, parna zapora, leseni skelet 16cm, izolacija 18cm, farmacel 15mm, stiropor 12cm ter armirana mrežica z lepilom 2x + zaključni sloj. Stropovi v zgornji etaži so sestavljeni iz knauf plošč, lesena konstrukcija – lepljenec 30cm med katerimi je 30 cm izolacije + USB 15 mm. Betonska temeljna plošča je debeline 23cm, hidroizolacija je 4mm, v estrihu pa je še 10cm kamene volne + sistemske plošče s talnim gretjem 4cm + 6cm estriha. Čez kompletni bivalni del je narejena tudi parna zapora. Okna so troslojna z alu oblogo in zunanjimi žaluzijami na električni pogon (razen strešna okna). Narejene so vse inštalacije (elektro in strojne instalacije), skratka čaka vas hiša, ki vam jo lahko po željah izvedemo na ključ. Hiša bo imela priklop elektrike, javni vodovod, telefonije in priklop na javno kanalizacijo.

Skratka ponujamo vam novogradnjo – hišo dvojček, ki jo lahko zaključimo po vaših željah, vseljiva je lahko v cca zgoraj zapisanem roku. V kolikor morate prodati svoje stanovanje, se lahko dogovorimo oz vse skupaj uskladimo z vašo selitvijo v hišo.

Informativna cena za enoto hiše dvojčka dokončano do IV gradbene faze (torej manjka samo še keramika, talne obloge notranje stavbno pohištvo, kopalniška oprema in toplotna črpalka – kar je cca 22.000 – 25.000 EUR dodatnega stroška) z delno urejeno okolico (strojno izravnana zemljina in utrjen dovoz) je 208.000 EUR+DDV (9,5%) oz skupaj 227.760,00 EUR.

Za več informacij oz. ogled lokacije nas lahko pokličete na 041/538-419.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Samostojna hiša

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 130.000€

Polna Cena

178.10 m²

Hiša

Samostojna

Trisobno stanovanje

Trbovlje

Prodaja

Cena: 50.000€

Polna Cena

91.2 m²

Stanovanje

3-sobno

Zazidljivo zemljišče

Makole

Prodaja

Cena: 25.000€

Polna Cena

800 m²

Parcela

Zazidljiva

Dvoinpolsobno stanovanje

Koper

Prodaja

Cena: 199.000€

Polna Cena

63 m²

Stanovanje

2,5-sobno