Šifra oglasa: 6427

Novogradnja vseljiva 02.2023

259.000 €

Savinjska -

Tabor

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 259.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Samostojna

Polna Cena

Parcela velikost: 565

Velikost: 167

Leto izgradnje: 2023

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Tabor

Galerija

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Opis

V lepem naravnem okolju, v naselju Tabor pri Vranskem, v Savinjski dolini ( cca 5 km od AC odcep Vransko), v kraju kjer je šola, vrtec, športno igrišče, trgovina, cerkev……in seveda narava, se v novo nastajajočem stanovanjskem naselju gradi montažna samostojna stanovanjska hiša, ki je sodobno zasnovana in bo zgrajena v skladu s smernicami za energijsko varčno gradnjo ( trenutno je v fazi izdelave strojnih in elektro instalacij).

Hiša je zgrajena na parceli velikosti 565 m2. Zemljišče se nahaja na sončni legi in se nahaja v naselju stanovanjskih hiš. Sama lokacija je v »objemu narave«, tako da boste imeli ogromno priložnosti, za sprehode, kolesarjenje, pohode, ribolov, smučanje…..skratka aktivno preživljanje prostega časa. Seveda pa je parcela tudi dovolj velika, da boste lahko poleg hiše s teraso zajema cca 90 m2 zemljišča, tako da ostane še dovolj prostora za parkirišče, manjši zelenjavni vrt, zelenico, otroško igrišče, piknik prostor….. Naselje in parcela je že komunalno urejeno, urejen je tudi dostop do parcele. Hiša bo vseljiva predvidoma do konca 02/2023.

Podajamo vam informacija glede novogradnje, ki je še v fazi, ko lahko upoštevamo vaše želje, predvsem pri izboru keramike, parketov, notranje stavbno pohištvo, toplotne črpalke, stopnišča (sicer je lesno ampak pohodna površina)…..in tako imate možnost po lastnih potrebah – željah dokončat svoj dom. Hiša je grajena kot skeletna gradnja, P+M in ima skupaj s teraso cca 167 m2 ( cca 68 m2 spodaj, cca 67 m2 zgoraj in cca 31 m2 pokrite terase, oz cca 136 m2 uporabne površine v dveh etažah , spodnja etaža bivalni prostori, zgornja etaža spalni prostori – vse vidno na priloženih tlorisih).

Tehn lastnosti gradnje: predvsem moramo izpostaviti energetsko učinkovitost hiše, betonska plošča z ustrezno hidroizolacijo, stene so sestavljene iz gledano od znotraj farmacel plošče 12mm, parna zapora, leseni skelet 16cm, izolacija 18cm, farmacel 15mm, stiropor 12cm ter armirana mrežica z lepilom 2x + zaključni sloj. Stropovi v zgornji etaži so sestavljeni iz knauf plošč, lesena konstrukcija – lepljenec 30cm med katerimi je 30 cm izolacije + USB 15 mm. Betonska temeljna plošča je debeline 23cm, hidroizolacija je 4mm, v estrihu pa je še 10cm kamene volne + sistemske plošče z talnim gretjem 4cm + 6cm estriha. Čez kompletni bivalni del je narejena tudi parna zapora. Okna so troslojna z alu oblogo z zunanjimi žaluzijami na električni pogon. Narejene so vse inštalacije (elektro in strojne), čaka vas hiša, ki vam jo lahko po željah izvedemo na ključ. Hiša bo imela priklop elektrike, javni vodovod, telefonije in priklop na javno kanalizacijo.

Skratka ponujamo vam novogradnjo – samostojno hišo, ki jo lahko zaključimo po vaših željah, vseljiva je lahko v cca zgoraj zapisanem roku. V kolikor morate prodati svoje stanovanje, se lahko dogovorimo oz vse skupaj uskladimo z vašo selitvijo v hišo.

Informativna cena za hišo dokončano do IV gradbene faze (manjka samo še keramika, talne obloge, notranje stavbno pohištvo, kopalniška oprema, toplotna črpalka in stopnišče dodaten strošek cca 27.000 – 30.000 EUR) z delno urejeno okolico (strojno izravnana zemljina in utrjen dovoz) je cca 236.000 EUR+DDV (9,5%) oz skupaj cca 259.000,00 EUR.

Za več informacij oz. ogled lokacije nas lahko pokličete na 041/538-419.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Dvostanovanjska hiša

Trbovlje

Prodaja

Cena: 173.000€

Polna Cena

519 m²

Hiša

Dvostanovanjska

Stanovanjsko zemljišče

Sveta Trojica v Slovenskih goricah

Prodaja

Cena: 299.000€

Polna Cena

51.805 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 28.000€

Polna Cena

853 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 29.000€

Polna Cena

621 m²

Parcela

Zazidljiva