Šifra oglasa: 5494

Parcela

52.000 €

Savinjska -

Šmartno ob Paki

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 52.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Parcela

Parcela: Zazidljiva

Polna Cena

Parcela velikost: 3607

Velikost: 3607

Leto izgradnje: /

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Šmartno ob Paki

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

Na odlični lokaciji z razgledom (tako v smeri Braslovč, Polzele, kot v smeri proti Šmartnem ob Paki) v Šmartnem ob Paki (od središča Šmartnega ob Paki je zemljišče oddaljeno cca. 2km.) je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti 1604m2 in vinograd v velikosti 2003m2. Sama parcela se nahaja na razgledni lokaciji in je tekom celega dne obsijana s soncem. Parcela se nahaja v naravnem okolju, vendar pa se v bližini nahajajo tudi sosedje, tako da niste popolnoma osamljeni. Sama parcela ima blag naklon. Velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor…. Parcela je na lokaciji, kjer imate v bližini ogromno možnosti za krajše ali daljše sprehode – pohode po naravi, kolesarjenje,……skratka možnost aktivnega preživljanja prostega časa.

Predmetna nepremičnina se nahaja v občini Šmartno ob Paki. Sama občina se nahaja na stičišču treh slikovitih dolin-Šaleške, spodnje in zgornje Savinjske, do katere lahko pridete po dveh glavnih cestnih vpadnicah. Prva opcija je, da s štajerske avtoceste Ljubljana-Maribor zavijete na izvozu Šentrupert proti Letušu, kjer zavoj v desno po slabih dveh kilometrih pripelje do cilja. Ter iz šaleške in koroške smeri, kjer do Šmartnega vodi cesta iz Velenja. V središču Šmartnega ob Paki (hiša je od njega oddaljena cca. 2km) se nahaja trgovski center, pošta, banka, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, šola in vrtec).

Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje tako v urbani okolici, kot tudi v mirnem okolju, ki nudi kakovostne življenjske možnosti.

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Zazidljivo zemljišče

Trebnje

Prodaja

Cena: 38.000€

Polna Cena

3.818 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Starše

Prodaja

Cena: 49.000€

Polna Cena

410 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 45.000€

Polna Cena

1.100 m²

Parcela

Zazidljiva

Samostojna hiša

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 185.000€

Polna Cena

212 m²

Hiša

Samostojna