Šifra oglasa: 5880

Parcela Šentjur

75 m2/€

Savinjska -

Šentjur

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 75 €

Vrsta/tip nepremičnine: Parcela

Parcela: Zazidljiva

Cena na m2

Parcela velikost: 856

Velikost: 856

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Šentjur

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

Na odlični lokaciji v neposredni bližini Šentjurja (od središča Šentjur je zemljišče oddaljeno cca. 1,8 km, od osnovne šole Hruševec pa cca. 900 m) je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti 856 m2. Sama parcela se nahaja v naselju novih hiš in je tekom celega dne obsijana s soncem. Parcela se nahaja v naravnem okolju, v bližini centra Šentjurja in vam ponuja dobro prometno povezanost z okoliškimi kraji (AC priključek Dramlje je oddaljen cca. 7km, Celje je oddaljeno cca. 11km,… ). Sama parcela ima blag naklon. Velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše (dopustnost gradnje na parceli stanovanjski objekt, ob ali na parceli so urejeni priključki za plin, optični internet, kanalizacijo, elektriko in vodo) uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor….

Skratka sama lokacija je le »streljaj« oddaljenja od mesta Šentjur (cca 1,8 km), ki je središče razgibanega okraja, ki se razteza od Dramelj, do Kozjanskega in Bohorja in kjer imate vse pomembne ustanove, ki jih potrebujete (šola, vrtec, banka, zdravstveni dom, občina, trgovine, železniška in avtobusna postaja……..), narava pa vam ponuja številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa (kolesarjenje, pohodništvo, konjeništvo, lov, ribolov, jadralno padalstvo……) v naravnem okolju, ki je relativno dobro ohranjeno.

Torej naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje tako v urbani okolici, kot tudi v mirnem okolju, ki nudi kakovostne življenjske možnosti.

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Kmetijsko zemljišče

Pesnica

Prodaja

Cena: 75.000€

Polna Cena

43.850 m²

Parcela

Kmetijska površina

Manjša hiša Sp. Prebukovje

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 45.000€

Polna Cena

90 m²

Hiša

Samostojna

Zazidljivo zemljišče

Trebnje

Prodaja

Cena: 38.000€

Polna Cena

3.818 m²

Parcela

Zazidljiva

Dvosobno stanovanje

Maribor

Prodaja

Cena: 150.000€

Polna Cena

66 m²

Stanovanje

2-sobno