Šifra oglasa: 6466

Popolnoma opremljeno 2,5 sobno stanovanje

190.000 €

Savinjska -

Celje

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 190.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Stanovanje

Stanovanje: 2,5-sobno

Polna Cena

Velikost: 96.3

Leto izgradnje: 2018

ENERGETSKA IZKAZNICA: C

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Celje

Galerija

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Opis

Kraj Ljubečna, kjer vam kraj nudi vse osnovne pogoje za življenje ( vrtec, OŠ, trgovina, PTT…) do AC vas loči cca 2 km, do Celja pa cca 5km, seveda ne smemo pozabiti na naravno okolje okolice Ljubečne, ki vam nudi možnost aktivnega preživljanja prostega časa (kolesarjenje, sprehodi, pohodi, gobarjenje…), je naprodaj zelo lepo urejeno in kpl opremljeno 2,5 sobno stanovanje v objektu, ki je bil zaključen v l. 2018, gradnja se je sicer pričela v l. 2010, končala v l. 2013, nato je »projekt« obstal za nekaj let in se finiširal v l. 2018.

Objekt je kvalitetno grajen, obsega 12 stanovanj, etažnosti K+P+1+M ( v vsaki etaži po 4 stanovanja, v kleti pa parkirišča in shrambe)), z dvigalom, do katerega je dostop direktno iz garaže ali po stopnicah, ali klančini iz pritličja (torej urejen dostop za vse, ki jim arhitektonske ovire predstavljajo problem). Vse nosilne stene so izvedene v armiranem betonu, zunanje stavbno pohištvo je iz PVC/Alu profilov, zastekljena s 2 slojnim termopan steklom in nameščena so zunanje rolete na elektro pogon, pri strešnih oknih pa so nameščene zunanje rolete na daljinski pogon, vhodna varta so protivlomna in protipožarna, stanovanje ima videodomofon, je klimatizirano, varovano z alarmom…… Fasada je izolacijska , ogrevanje urejeno z etažno plinsko pečjo (mestni plin) in kpl talno gretje, vsi števci so ločeni…..skratka na vas čaka energetsko varčno ( EI – C) in kvalitetno grajeno stanovanje na mirni lokaciji.

Stanovanje je 2,5 sobno, kpl opremljeno (vidno na slikah, prodajalci odnesejo samo osebne stvrai, TV in stekleno vitrino)), nahaja se v 1/2 nadstropju. Samo stanovanje po podatkih GURS-a 72,1 m2 uporabne površine + 8,2 m2 terase – balkona + 3,7 m2 shrambe v kleti (vrata shrambe varovana z alarmom), pripada pa še 12,4 m2 parkirni prostor v garaži pod stavbo (daljinsko odpiranje vrat), torej vse skupaj 96,3 m2. Stanovanju pripada tudi eno zunanje parkirišče ( vse zajeto v oglaševani ceni).

Stanovanje obsega hodnik , kopalnico z WC-jem, spalnico, otroško sobo in osrednji prostor z kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na teraso – balkon. Stanovanje je kpl opremljeno (oprema v večini iz l. 2019 in je višjega cenovnega razreda – vidna na slikah) , oprema je že zajeta v ceni. Stanovanje je klimatizirano in je bilo vseljeno v l. 2020 in je zelo lepo ohranjeno, o čemer se boste osebno prepričali na ogledu.

V bližini bloka trgovina, vrtec, šola, PTT, avtobusna postaja,…, do odcepa AC Vzhod – Ljubečna je cca 2 km., do LJ ali MB cca 40 min….., narava v okolici Ljubečne pa vam je »pri roki«. Skratka stanovanje se nahaja v mirnem kraju (ki je z odprtjem obvoznice še bolj umirjen) in je vseljivo po dogovoru, saj se prodaja zaradi selitve v hišo, ki je še v izdelavi.

O preživljanju prostega časa in ostalih možnostih, pa si lahko več ogledate na spletnih straneh Celjske regije (ogromno možnosti aktivnega preživljanja prostega časa). Za več informacij oz. ogled nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Hiša Trojček

Miklavž na Dravskem polju

Prodaja

Cena: 247.000€

Polna Cena

146 m²

Hiša

Trojček

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 28.000€

Polna Cena

993 m²

Parcela

Zazidljiva

Novogradnja – dvojček

Tabor

Prodaja

Cena: 208.000€

Polna Cena

136 m²

Hiša

Dvojček

Zazidljivo zemljišče

Makole

Prodaja

Cena: 25.000€

Polna Cena

800 m²

Parcela

Zazidljiva