Šifra oglasa: 5712

Samostojna hiša

147.000 €

Zasavska -

Hrastnik

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 147.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Samostojna

Polna Cena

Parcela velikost: 767

Velikost: 147.6

Leto izgradnje: 1998

Leto prenove: 2016

ENERGETSKA IZKAZNICA: D

Regija: Zasavska

Občine zasavske regije: Hrastnik

Galerija

Kontaktni podatki

Boštjan Hudomalj

Opis

V Krištandolu prodamo hišo s pripadajočim zemljiščem v velikosti 767 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1998 po sistemu K+P+1. Po podatkih GURS-a je hiša velika 147,6 m2. Vse etaže imajo svoje vhode, pri čemer sta spodnji povezani tudi z notranjim, betonskim stopniščem. Prav tako imajo vse etaže tudi kopalnico z WC-jem. Zato lahko hiša brez težav in dodatnih gradbenih posegov postane dvostanovanjska, morda bi bil potreben le dodaten električni števec.

V spodnji etaži se nahajajo z ločenimi vhodi garaža, kurilnica in prostor s cisterno. Skozi vhod v stanovanjski del, najprej vstopimo v predprostor, sledi mu kopalnica z WC-jem in večji prostor, kjer je kuhinja, jedilna miza, sedežna in kamin na drva. V nadaljevanju sta še shrambi.

Srednjo etažo sestavlja trosobno, zgornjo pa dvoinpolsobno stanovanje. Ogrevanje je centralno s pečjo na kurilno olje, pri čemer imata dve etaži še kamin oziroma kaminsko peč.

Kletna etaža je grajena z betonsko, zgornje pa s porobetonsko opeko (siporexom), vse pa obdane s 10 cm stiroporom. Okna so lesena, prav tako vhodna, notranja in balkonska vrata. Leta 2016 so zamenjali strešno kritino. Od takrat hišo pred vremenskimi pojavi varuje pločevinasta kritina s posipom.

Razen nekaj zadnjih metrov je cesta asfaltirana. Za dostop do hiše je urejena tudi služnost. Zemljišče je ograjeno. Ob hiši je vrt za vrtičkarske mojstre in zidan bazen s čistilnim sistemom za vroče poletne dni. Terasi z žarom sta ponavadi aktivni ob obiskih, na tlakovanem dvorišču pa je parkirišče.

Hiša se nahaja na izrazito sončni lokaciji, v mirnem, od mestnega vrveža odmaknjenem kraju. Od hiše se odpira pogled na Gore, Kopitnik in Kumsko pobočje. Hiša je takoj vseljiva in se prodaja v celoti opremljena. Celotna nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je brez hipotek. Dodatne informacije so na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na bostjan.hudomalj@agenti-nep.si. Kupec ne plača provizije nepremičninskega posrednika. Možna je tudi menjavo za kakšno drugo nepremičnino v primorskem ali alpskem svetu.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Kmetija hiša

Videm

Prodaja

Cena: 119.700€

Polna Cena

48.902 m²

Hiša

Kmetija

Kpl opremljeno 4 S stanovanje + P

Celje

Prodaja

Cena: 269.000€

Polna Cena

89.9 m²

Stanovanje

4-sobno

Vikend počitniški objekt

Sveti Tomaž

Prodaja

Cena: 91.550€

Polna Cena

37.50 m²

Pocitniški_objekt

Zazidljivo zemljišče

Maribor

Prodaja

Cena: 33€

Cena na m2

1.767 m²

Parcela

Zazidljiva