Šifra oglasa: 4803

Samostojna hiša

130.000 €

Savinjska -

Slovenske Konjice

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 130.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Samostojna

Polna Cena

Parcela velikost: 1.138

Velikost: 190

Leto izgradnje: 1670

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Slovenske Konjice

Galerija

Kontaktni podatki

Petra Vrečko

Opis

Meščanska hiša v centru Sl. Konjic s lastnim vrtom in zelenico.

Hiša se nahaja na mirni lokaciji, v samem mestnem centru Slovenskih Konjic in je lahko namenjena tako stanovanjski kot poslovni rabi. Potencialni investitor lahko izkoristi njen tržni potencial, ki ga predstavljajo značaj stavbe, lociranost, ki nudi zasebnost parcele ter lahka dostopnost. Hiša je kulturno zaščitena.

Hiša je bila do nedavna ves čas naseljena. Urejena bivalna površina znaša 190 m2 (naseljena je bila površina 90 m2) ter klet 100 m2. Hiša ima tudi večje podstrešje v izmeri cca 100 m2. Prostori so v osnovi razdeljeni v 3. etaže ( K+P+M). Poleg dveh/treh stanovanjskih kompleksov (ločene sanitarije), ki so v pritličju se v spodnji/kletni etaži nahajajo še pomožni prostori (klet, skladišče). Podstrešje nudi možnost izdelave dodatnih enega do treh stanovanj. Prostori se lahko v celoti (dobro ohranjen, obokan kletni del), namenijo tudi v poslovne namene za gostinjsko dejavnost ( parcela nudi čudovito možnost ureditve terase), možnost tudi preureditve v butični hotel s predihom in ohranitvijo staromeščanskega prediha,…
Hiša lahko postane krasen dom ali dobra investicija za naslednje rodove. Prostori imajo vsa potrebna dovoljenja in priključke (elekrtika, voda, wc, lastno ogrevanje, itd ..)

Objekt se prodaja skupaj z  zemljiščem v skupni izmeri 1.138 m2 zemljišča. Ob hiši je trenutno večja zelena površina, ki se po potrebi lahko uredi v vrtove, igrišče oz. urejeno zelenico ali večje parkirišče, glede na namen uporabe stavbe.

Izjemna lega pomeni dostop do celotne mestne infrastrukture z max 5 – 10 min hoje – obe šoli, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, tržnica, pekarne, banke, trgovine, parki, športna dvorana, igrišča: teniško, košarkarsko, odbojkarsko. V bližini so tudi nogometna igrišča in nov bazen, Konjiška gora (kolesarstvo, downhill, planinske poti), golf igrišča, vinska klet Zlati Grič in restavracija. V 10 min pa ste z avtomobilom tudi v Termah Zreče, zelo blizu pa so tudi Žička kartuzija, Rogla resort in Pohorje. Mesto Slovenske Konjice leži med mesti Celje (26 km) in Maribor (36km), je cca 100 km sta oddaljeno od Ljubljane (letališče) in Gradca ter cca 120 km od Zagreba.

Mesto Sl. Konjice je Odlikovano z devetimi priznanji najlepšega izletniškega mesta in z zlato medaljo evropskega tekmovanja ENTENTE FLORALE. Ponaša s čudovito urejenim Starim in Mestnim trgom, cerkvijo Svetega Jurija. Poseben čar mu daje potok Gospodična, ki je po eni izmed legend o nastanku Konjic slina strašnega zmaja, ujetega v Konjiški gori.

 

Zk stanje je urejeno, brez bremen ali dolgov.

 

Odlična investicijska priložnost.

Za voden ogled in več informacij smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra, mail: petra.vrecko@agenti-nep.si

Spletna stran: http://www.agenti-nep.si

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Manjša hiša Sp. Prebukovje

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 45.000€

Polna Cena

90 m²

Hiša

Samostojna

Zazidljivo zemljišče

Hajdina

Prodaja

Cena: 50.000€

Polna Cena

1.120 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Kamnik

Prodaja

Cena: 145.000€

Polna Cena

811 m²

Parcela

Zazidljiva

Parcela

Vransko

Prodaja

Cena: 24.000€

Polna Cena

600 m²

Parcela

Zazidljiva