Šifra oglasa: 5466

Stanovanje

127.000 €

Savinjska -

Celje

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 127.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Stanovanje

Stanovanje: 2-sobno

Polna Cena

Velikost: 71.8

Leto izgradnje: 1850

Leto prenove: 2006

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Celje

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

Na lokaciji, na Cankarjevi ulici v Celju, kjer imate v neposredni bližini tako glavno avtobusno postajo Celje, glavno železniško postajo Celje, kot tržnico, trgovine, zdravstveni dom, bolnišnico, pošto, šolo, vrtec,….skratka v samem centru Celja, se v večstanovanjski stavbi, ki je bila zgrajen l. 1850, vendar do danes po potrebi obnovljen in redno vzdrževan (streha l. 2006), prodaja dvosobno stanovanje velikosti 71,8 m2 (od tega 9,3 m2 klet in 3,8 m2 balkon) v prvem nadstropju (1/3), ki je bilo po potrebi prenavljano (dvoslojna pvc okna, kopalnica, električni radiatorji, nov priklop vode (2022), tla- laminat in keramika). Zaradi višine stanovanja, višina 3,2 metra, je v stanovanju možna izdelava galerije. Pred blokom je dovolj P za stanovalce. Sama lokacija pa vam omogoča uživanje v naravnih, zgodovinskih in turističnih znamenitostih. Glede na lokacijo v centru Celja imate dejansko vse pri roki in ste v vsega nekaj min vožnje na AC odcepu Celje center in že ste na poti proti LJ ali MB. Skratka stanovanje se nahaja v samem centru mesta, v večstanovanjski stavbi, ki je lepo ohranjena in vam lahko ponudi prijetno bivalno okolje.
Stanovanje obsega hodnik (garderobna omara, komoda), kopalnico (tuš kotiček, električni bojler, kopalniški blok, radiator lestev, pralni stroj, wc), kuhinjo z jedilnico (leseni del, steklo keramika, pečica, napa, hladilnik z zmrzovalnikom, jedilna miza, klop, štirje stoli) z izhodom na balkon (vzhodna stran), dnevno sobo z računalniškim kotičkom (sedežna garnitura, tv regal, mizica), spalnico (garderobna omara, postelja; spalnica nima okna) in balkon. Hkrati pa stanovanju pripada klet. Stanovanje se ogreva na elektriko- električni radiatorji. Vsa oprema ostane v stanovanju in je vključena v ceno.
Stanovanje je primerno za bivanje para, družine, ki si želi mirnega bivanja v samem centru Celja, kjer so vse storitve dosegljive brez uporabe avtomobila. Hkrati pa lokacijo odlikuje dobra prometna povezanost z drugimi kraji tako z javnim prevozom, kot tudi z lastnim avtomobilom. Lahko pa lahko nakup izvedete kot investicijo in stanovanje oddajate.
Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602 Aljaž.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Stanovanjsko zemljišče

Tišina

Prodaja

Cena: 46.200€

Polna Cena

29.000€

1.848 m²

Parcela

Zazidljiva

Trisobno stanovanje

Maribor

Prodaja

Cena: 37.000€

Polna Cena

138 m²

Stanovanje

3-sobno

Prostor za storitve poslovni prostor

Kamnik

Oddaja

Cena: 450€

Polna Cena

55 m²

Poslovni_prostor

Pisarna

Parcela

Vransko

Prodaja

Cena: 24.000€

Polna Cena

600 m²

Parcela

Zazidljiva