Šifra oglasa: 4859

Vikend počitniški objekt

27.900 €

Podravska -

Poljčane

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 27.900 €

Vrsta/tip nepremičnine: Pocitniški_objekt

Polna Cena

Parcela velikost: 1.039

Velikost: 43

Leto izgradnje: 1990

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Podravska

Občine podravske regije: Poljčane

Galerija

Kontaktni podatki

Emil Pintarič

Opis

Želite vsaj med vikendom pobegniti v naravo ,stran od množic in nakupovalnih središč ter si napolniti baterije v čudoviti  naravi. Že ime kraja Krasna pove , da skriva  lepote na hribu pod Bočem , zelenje , gozdovi  in pogled na eni strani na Pohorje na drugi pa hribi in vinogradi kamor seže oko. Bivalni vikend ,ki ga ponujamo leži na hribu ob asfaltni cesti in je zelo lepo urejen , tako zunaj , kot tudi v notranjosti. Ima vse potrebne papirje in obsega : vhod s prostorom  za druženje in večjo mizo za goste ali kot jedilnica , lepo  obdelano obokano vinsko klet , nekaj cistern , lesenih sodov in pripomočkov za vinogradništvo vse skrbno vzdrževano, manjšo kuhinjo z aparati  za pripravo hrane in kavčem za počitek, kopalnico  z wc in tušem ter bojlerjem za toplo vodo. Terasa ob vhodu v zidanico, zelo lepo obdelana na sončni strani s kaminom in leseno sedežno garnituro bo navdušila vaše prijatelje in domače ,saj je cel dan obsijana s soncem. Panoramski pogled na okoliške hribčke pa osupne in obenem prinaša mir in počitek po napornem delu.Dovoz je s strani Poljčan ali Makol po asfaltirani cesti,ki se strmo vzpenja proti vrhu, nagrada je kraljevski pogled na okolico. Stavba je vdelana v hrib, parkirni prostor nad njo je na nivoju ceste.

Parcela meri 1039 m2 in je v celoti kmetijska , razen 43 m2 pod samo stavbo , katero je možno nadgraditi in pridobiti nove prostore s čudovitim razgledom. . Zemljišče je položno in je zasajeno z 800 trsi vinograda visoke kordonske vzgoje , odlično obdelano  , JV lega zemljišča ponuja obilo sonca čez ves dan . na  spodnjem delu parcele pa je prostor za vrt in pridelavo domačih vrtnin. Bivalni vikend se prodaja z vso opremo in pripomočki za vinogradništvo po želji, prav tako ostane vsa notranja oprema.  Zaželeni so interesenti , ki jih ne moti strmi teren in delo v naravi.  Do Poljčan je kakih 8km  , veliko je možnosti za izlete v naravo, kolesarjenje in obiskov turističnih znamenitosti v okolici, kijih ne manjka.

Za  informacije in eventuelne oglede pokličite 040 818 849 Emil Agenti nepremičnine  !  PRIPOROČAMO , VAŠ KOTIČEK ZA DUŠO IN SPROSTITEV VAS ČAKA ,  NAJ VAS NE PREHITI DRUGI !

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Zazidljivo zemljišče

Hoče - Slivnica

Prodaja

Cena: 55.000€

Polna Cena

500 m²

Parcela

Zazidljiva

Kpl opremljeno 4 S stanovanje + P

Celje

Prodaja

Cena: 269.000€

Polna Cena

89.9 m²

Stanovanje

4-sobno

Dvostanovanjska hiša

Trbovlje

Prodaja

Cena: 173.000€

Polna Cena

519 m²

Hiša

Dvostanovanjska

Bonini

Koper

Prodaja

Cena: 28.000€

Polna Cena

2211 m²

Parcela