Šifra oglasa: 4084

Zazidljivo zemljišče

34.500 €

Spodnjeposavska -

Sevnica

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 34.500 €

Vrsta/tip nepremičnine: Parcela

Parcela: Zazidljiva

Polna Cena

Parcela velikost: 1.938

Velikost: 1.938

Leto izgradnje: /

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Spodnjeposavska

Občine spodnjeposavske regije: Sevnica

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

Na idilični lokaciji v objemu narave pod Lisco (Okroglice) prodamo zemljišče s pripadajočim naravnim ribnikom. Zemljišče odlikuje lokacija, saj se nahaja neposredno na pobočju Lisce, posavskem biseru, ki se severno od Sevnice dviga 947 metrov nad morjem in je zanimiva za pohodnike, planince in gorske kolesarje. Samo zemljišče, na katerem je stal vikend (možnost izgradnje novega zidanega objekta v istih gabaritih) je oddaljeno cca. 10km od Radeč in od Sevnice (šola, pošta, trgovina,…). Skratka s svojo lokacijo navdušuje ljudi, ki si želijo počitnice in vikende preživljati stran od mestnega vrveža v objemu narave.

Parcela z rahlim naklonom, velikosti 1938 m2 (parcela je delno zazidljiva) ponuja naraven ribnik, ki je primeren za kopanje in ostale vodne aktivnosti. Sama parcela pa zaradi svoje velikosti zraven »vikenda« (hiše,… Trenutno na parceli ni stavbe) in ribnika nudi dovolj prostora za vrt, za postavitev otroškega igrišča, za nasaditev sadnega drevja,… Na parceli je urejen priključek na lastni vodovod (vodovod si deli 10 hiš, letni strošek vode je 40 EUR), enofazna elektrika, optični kabel za internet in dvoprekatna greznica.

Sama parcela je primerna za preživljanje počitnic, vikendov in vam omogoča bivanje v objemu narave, kjer se lahko naužijete vodnih užitkov, pridelate svoje sadje in zelenjavo, seveda pa je bistvena prednost uživanje v naravnem okolju. Okolica je dejansko območje počitniških hiš, tako da niste popolnoma osamljeni, seveda pa ni moteča prisotnost sosedov. Za več informacij in ogled pokličite na 041/741-602

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Zazidljivo zemljišče

Starše

Prodaja

Cena: 49.000€

Polna Cena

410 m²

Parcela

Zazidljiva

parcela

Kungota

Prodaja

Cena: 39.000€

Polna Cena

506 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Hajdina

Prodaja

Cena: 50.000€

Polna Cena

1.120 m²

Parcela

Zazidljiva

Bonini

Koper

Prodaja

Cena: 28.000€

Polna Cena

2211 m²

Parcela