Šifra oglasa: 5572

Hiša

138.000 €

Spodnjeposavska -

Radeče

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 138.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Samostojna

Polna Cena

Parcela velikost: 23078

Velikost: 145

Leto izgradnje: 1960

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Spodnjeposavska

Občine spodnjeposavske regije: Radeče

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

V oz nad Radečami, na lepi lokaciji z razgledom na bližnjo dolino in okoliško hribovje, vas poleg lepe narave in prijaznih vaščanov, čaka kmetija, pri kateri je prisoten občutek pozitivne energije, saj ko se sprehodiš po njej, si dejansko spočiješ od vsakodnevnega tempa in se napolniš z energijo, ki jo lahko da samo narava.

Mesto Radeče se nahaja med Zdanim Mostom in Sevnico in ima dobre prometne povezave (železniška povezava, avtobusne linije) in vse potrebne javne ustanove (šola, vrtec, zdravstveni dom, občina), trgovine, banke,…. Prav tako pa se nahaja v bližini Rimskih Toplic (cca.16km) in Laškega (cca. 22km) , ki slovita po zdraviliški dejavnosti.

Kmetija skupaj obsega 23.078 m2, od tega je 2330 m2 stavbnega zemljišča in 20.748 m2 kmetijskega (v večini se da strojno obdelovat). Kmetija je razgibana, vendar ima dovolj površin za bio kmetovanje, vzrejo konjev, jelenov, drobnice, čebele….na stavbnem delu kmetije pa stoji nekaj poslopij. Hiša velikosti 145 m2, zgrajena l. 1960 je klasično zidana in je po potrebi tudi obnovljena. Zamenjana so bila kpl okna (PVC 2 slojna, vhodna vrata (PVC), demit fasada 10cm in streha bobrovec. Hiša etažnosti K+P+M obsega klet, ki obsega dve vinski kleti in predprostor (v predprostoru stoji ohranjena preša za grozdje iz leta 1936), pritličje, ki obsega predprostor, spalnico, kopalnico (etažna plinska peč), hodnik (peč na drva, CK priklop), kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in shrambo, ter mansardo, ki je neizdelana (mansarda je stojne višine, vanjo se dostopa po notranjih stopnicah iz pritličja). Hiša je priključena na javni vodovod in na prostozračni vod elektrike in ima greznico. Na kmetiji se zraven hiše nahajajo še stara kamnita hiša, lesen kozolec, delno zidan marof s hlevom, zidan hlev prezidan v nedokončano delavnico in lesen čebelnjak. Kmetija ima vse pogoje za ponovno aktivacijo oz za razvoj vaše poslovne ideje, ki je povezana z naravo, kmetijo, ekološko pridelavo hrane, vzrejo živine…..Kmetija predstavlja zaključeno enoto – možna delna ali celotna ograditev. Skratka obilo priložnosti, novih zgodb, važna je samo ideja, kajti lokacija je prava!

Do kmetije se pripeljete po asfaltirani cesti, mimo Papirnice Radeče do letnega bazena, kjer z dovozom iz asfaltirane javne ceste pri bazenu Radeče nadaljujete do posesti po cca. 500m lastnem makadamskem dovozu. V bližini je samo nekaj manjših vikendov, kmetij, tako da je zasebnost zagotovljena.

Skratka za vse, ki bi radi pobegnili od vsakodnevnega vrveža, se ukvarjali s kmetijsko, ali turistično dejavnostjo, vam priporočamo ogled kmetije.

V primeru vprašanj ali ogleda nas pokličite na telefonsko številko 041/ 741- 602 in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, nudili pomoč pri prodaji vaše nepremičnine, svetovali pri postopku financiranja nakupa….

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Samostojna hiša

Slovenske Konjice

Prodaja

Cena: 130.000€

Polna Cena

190 m²

Hiša

Samostojna

1. sobno stanovanje na Taburu

Maribor

Prodaja

Cena: 87.000€

Polna Cena

36 m²

Stanovanje

1-sobno

Samostojna hiša

Sveti Jurij ob Ščavnici

Prodaja

Cena: 75.000€

Polna Cena

223 m²

Hiša

Samostojna

Poslovni prostor

Trbovlje

Oddaja

Cena: 7€

Cena na m2

12.43 m²

Poslovni_prostor

Pisarna