Šifra oglasa: 5482

Parcela

24.000 €

Savinjska -

Vransko

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 24.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Parcela

Parcela: Zazidljiva

Polna Cena

Parcela velikost: 600

Velikost: 600

Leto izgradnje: /

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Vransko

Galerija

Kontaktni podatki

Opis

Na odlični lokaciji v neposredni bližini Vranskega (od središča Vranskega je zemljišče oddaljeno cca. 2 km.) in stare ceste Vransko -Trojane, je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti cca. 600 m2 (točna odmera zemljišča se bo naredila naknadno). Sama parcela se nahaja v neposredni bližini glavne ceste Vransko – Trojane na mirni lokaciji v objemu narave. Parcela se nahaja v naravnem okolju, v bližini centra Vranskega in vam ponuja dobro prometno povezanost z okoliškimi kraji (parcela se nahaja v bližini regionalne ceste Trojane- Celje in v bližini avtocestnega priključka Vransko). Sama parcela ima blag naklon. Velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše (dopustnost gradnje na parceli: stanovanjski objekt K+P+M,) uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor…. Parcela je na lokaciji, kjer imate v bližini ogromno možnosti za krajše ali daljše sprehode – pohode po naravi, kolesarjenje,……skratka možnost aktivnega preživljanja prostega časa.

Predmetna nepremičnina se nahaja v občini Vransko, ki leži na jugozahodnem obrobju Spodnje Savinjske doline. Na severozahodu jo obdaja Dobroveljska planota s Čreto in na jugozahodu Zasavsko hribovje. Do omenjene nepremičnine lahko dostopate po vpadnici, tako da zavijete na AC izvozu Vransko proti Trojanam oziroma Ljubljani, kjer se po zavoju v levo po dobrih treh kilometrih pripeljete do cilja. Ali pa lahko do parcele dostopate iz Tuhinjske doline, kjer do Vranskega vodi cesta iz smeri Kamnika. V središču Vranskega (nepremičnina je od njega oddaljena cca. 2 km) se nahaja trgovski center, pošta, banka, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, avtobusna postaja šola in vrtec).

Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje tako v urbani okolici, kot tudi v mirnem okolju, ki nudi kakovostne življenjske možnosti.

 

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 65€

Cena na m2

3.291 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 96.000€

Polna Cena

800 m²

Parcela

Zazidljiva

Samostojna hiša

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 143.000€

Polna Cena

142 m²

Hiša

Samostojna

Samostojna hiša

Lovrenc na Pohorju

Prodaja

Cena: 99.000€

Polna Cena

186 m²

Hiša

Samostojna