Šifra oglasa: 5995

Prodaja novogradnje – montažna enostanovanjska hiša

274.000 €

Savinjska -

Celje

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 274.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Samostojna

Polna Cena

Parcela velikost: 572

Velikost: 200

Leto izgradnje: 2022

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Celje

Galerija

Kontaktni podatki

Milan Nerad

Opis

Kraj Ljubečna, kjer vam kraj nudi vse osnovne pogoje za življenje ( vrtec, OŠ, trgovina, PTT…) do AC vas loči cca 2 km, do Celja pa cca 5km (po novi obvoznici je še hitreje). Seveda ne smemo pozabiti na naravno okolje okolice Ljubečne, ki vam nudi možnost aktivnega preživljanja prostega časa (kolesarjenje, sprehodi, pohodi, gobarjenje…).

Torej na Ljubečni, v naselju »za gasilskim domom«, je naprodaj novogradnja – samostojna stanovanjska hiša na zemljišču v skupni velikosti 527 m2. Zemljišče se nahaja v urejenem stanovanjskem naselju na sončni legi, dostop do hiše je po asfaltirani ulici. Vsekakor pa je na mirni lokaciji, kjer boste sicer imeli nekaj sosedov, vendar vam lega parcele zagotavlja dovolj zasebnosti. Seveda pa je parcela tudi dovolj velika, da boste lahko poleg hiše, ki zajema cca 74+20 m2 (hiša in morebitna terasa) zemljišča, še dovolj prostora za parkirišče, zelenjavni vrt, zelenico, otroško igrišče, piknik prostor….. Stanovanjska hiša, ki je sodobno zasnovana in bo kvalitetno grajena (skeletna gradnja), pa se bo pričela graditi še v l. 2022, vseljiva bo predvidoma v 4 mesecih od pričetka gradnje in bo zgrajena v skladu s smernicami za energijsko varčno hišo.

Trenutno se podaja osnovna informacija glede novogradnje, seveda pa se lahko dogovorimo za rezervacijo hiše in smo še v fazi, ko lahko upoštevamo vaše želje, predvsem pri izboru keramike, parketov, notranje stavbno pohištvo, toplotne črplake…..in tako imate možnost po lastnih potrebah – željah dokončat svoj dom. Hiša bo grajena kot skeletna gradnja, P+1+M in ima skupaj s teraso cca 222 m2 + 20 m2 pokrite terase ( cca 74 m2 v vsaki etaži, oz cca 3 x 60 m2 uporabne površine, vse tri etaže so planirane kot samostojna bivalna enota (2,5 sobno stanovanje – vse vidno na priloženih tlorisih). Ponudba na oglasu zajema hišo v IV gradbeni fazi z delno urejeno okolico – strojno izravnana zemljina (kar pomeni,da si sami izberete parket, keramiko, notranje stavbno pohištvo, kopalniško opremo in toplotno črpalko, kar ni všteto v ceno – dodaten strošek cca 22.000 – 25.000 EUR in imate hišo »na ključ«).

Tehnične lastnosti gradnje: predvsem moramo izpostaviti energetsko učinkovitost hiše, betonska plošča z ustezno hidroizolacijo, stene so sestavljene iz gledano od znotraj farmacel plošče 12mm, parna zapora, leseni skelet 16cm, izolacija 18cm, farmacel 15mm, stiropor 12cm ter armirana mrežica z lepilom 2x + zaključni sloj. Stropovi v zgornji etaži so sestavljeni iz knauf plošč, lesena konstrukcija – lepljenec 30cm med katerimi je 30 cm izolacije + USB 15 mm. Betonska temeljna plošča je debeline 23cm, hidroizolacija je 4mm, v estrihu pa je še 10cm kamene volne + sistemske plošče z talnim gretjem 4cm + 6cm estriha. Čez kompletni bivalni del je narejena tudi parna zapora. Okna so troslojna z alu oblogo z zunanjimi žaluzijami na električni pogon. Narejene so vse inštalacije (elektro in strojne instalacije – toplotna črpalka), torej čaka vas hiša, ki vam jo lahko po željah izvedemo na ključ. Hiša bo imela priklop elektrike, javni vodovod, telefonije in priklop na javno kanalizacijo.

Skratka ponujamo vam novogradnjo – samostojno hišo v IV gradbeni fazi, ki jo lahko zaključimo po vaših željah, vseljiva je lahko v cca zgoraj zapisanem roku (pokrita terasa ob hiši je zajeta v ceni). V kolikor morate prodati svoje stanovanje, se lahko dogovorimo oz vse skupaj uskladimo z vašo selitvijo v hišo.

Informativna cena za hišo dokončano do IV gradbene faze (torej manjka samo še keramika, talne obloge notranje stavbno pohištvo, toplotna črpalka in kopalniška oprema) z delno urejeno okolico (strojno izravnana zemljina in utrjen dovoz) je cca 274.000,00 EUR + DDV (9,5%) oz skupaj cca 300.000,00 EUR.

Za več informacij oz. ogled lokacije nas lahko pokličete na 041/538-419.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Kmetijsko zemljišče

Pesnica

Prodaja

Cena: 75.000€

Polna Cena

43.850 m²

Parcela

Kmetijska površina

5sobnonajemVM

Koper

Oddaja

Cena: 1.300€

Polna Cena

90.1 m²

Stanovanje

5+ več sobno

Bonini

Koper

Prodaja

Cena: 28.000€

Polna Cena

2211 m²

Parcela

Samostojna hiša

Duplek

Prodaja

Cena: 175.000€

Polna Cena

150.000€

107 m²

Hiša

Samostojna