Šifra oglasa: 3954

Samostojna hiša

250.000 €

Savinjska -

Šentjur

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 250.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Hiša

Hiša: Samostojna

Polna Cena

Parcela velikost: 6.712

Velikost: 127

Leto izgradnje: 2002

Leto prenove: 2019

ENERGETSKA IZKAZNICA: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Šentjur

Galerija

Kontaktni podatki

Primož Gajšek

Opis

Samostojna hiša, 127 m2, Dobovec pri Ponikvi, Ponikva, Šentjurju

V naselju Dobovec pri Ponikvi (2km oddaljeno od središča Ponikve) Vam v čarobnem naravnem okolju v nakup ponujamo izredno kvalitetno grajeno stanovanjsko hišo, ki po podatkih GURSa obsega 127 m2 neto tlorisne površine, zgrajene leta 2002, vendar do danes skrbno vzdrževana. Na ograjenem zemljišču v izmeri 6.712 m2, na prelepi lokaciji obdanem z gozdom, poleg stanovanjske stavbe stoji še pravljična podkletena starejša lesena hiša grajen cca 1800 (črna kuhinja, krušna peč…) in lep starejši gospodarski objekt (bruna). Preostale kmetijske površine so hortikulturno zasnovane z ogromno različnimi trajnicami, sadovnjakom, vrtom ter njivo.

Stanovanjska stavba klasične gradnje, je zasnovana kot pritličje in mansarda (P+M)

Opis prostorov
2 etaži P+M:

PRITLIČJE obsega večji dnevni prostor z izhodom na teraso, kuhinjo z jedilnico, kurilnico z lastnim izhodom, spodnjo kopalnico s sanitarij in predsobo.

MANSARDNI DEL z izredno kakovostno izolacijo (30 cm) pa obsega 3 sobe z izhodi na balkon in kopalnico.

Oprema in prenova

Stanovanjska hiša je skozi celotno obdobje bila odlično vzdrževana, kar se vidi tudi na sami stavbi. Na strehi je betonska kritina, izolativna fasada je debeline 10 cm, okna so lesena termopan z notranjimi žaluzijami, leta 2019 zamenjana nova vhodna vrata in zunanja vrata v kurilnico, podi so kombinacija parketa in keramike, kuhinja je bila leta 2008 kakovostno izdelana po meri (višji cenovni razred, Gorenje), v letu 2019 nova steklo keramika in hladilnik, V letu 2019 zamenjano novo kopalniško pohištvo, v kurilnici so dve kakovostni peči – 1X trdo gorivo, 1X olje…

Hiša se prodaja v celoti opremljena s kakovostno in odlično ohranjeno opremo!

Lokacija in infrastruktura

Lokacija omogoča bivanje v prijetnem naravnem okolju obdana z gozdovi, hkrati pa ste od  Ponikve oddaljeni 2 km, do Šentjurja 15 km, do avtocestnega odcepa Dramlje pa je vega 10 km oz. 15 min vožnje.

Okoliška hribovja vam ponujajo obilico aktivnosti. Na voljo so vam številne kolesarske in sprehajalne poti, ki vas pripeljejo na bližnje turistične destinacij.

Do lokacije se zadnjih 500 m pripeljete po makadamski utrjeni cesti.

Priključki in ogrevanje
Urejeni so vsi priklopi na javne sisteme, razen odvajanje komunalne odpadne vode je urejena z več prekatno greznico.

Centralno ogrevanje je urejeno na trda goriva ali olje (dve ločene peči), vendar je zaradi dobre izolacije stavba izjemno varčna.

Dodatno
Stavba je izgrajena v skladu z gradbenim dovoljenjem. Zemljiška knjiga je urejena in bremen prosta. Vseljiva takoj! Cena hiše in zemljišča 250.000 € pa več kot opravičuje ponujeno.

Verjamemo, da vam bi bil predstavljen dom všeč, zato za več informacij pokličite 031 604432 (Primož), da se lahko dogovorimo za brezplačen ogled. Navedena cena je zgolj orientacijska. Končna cena je stvar dogovora.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je potrebno pred nakupom le-te prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega postopka…

Ostalo ponudbo naših nepremičnin si lahko ogledate na spletni povezavi http://www.agenti-nep.si/

 

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Zazidljivo zemljišče

Slovenske Konjice

Prodaja

Cena: 28.000€

Polna Cena

1.182 m²

Parcela

Zazidljiva

Apartma Červar

Prodaja

Cena: 95.000€

Polna Cena

34 m²

Pocitniški_objekt

Zazidljivo zemljišče

Trnovska vas

Prodaja

Cena: 49.900€

Polna Cena

4.499 m²

Parcela

Zazidljiva

Dvostanovanjska hiša

Trbovlje

Prodaja

Cena: 173.000€

Polna Cena

519 m²

Hiša

Dvostanovanjska