Šifra oglasa: 3711

Trgovina poslovni prostor

45.000 €

Savinjska -

Rogaška Slatina

Osnovni podatki

Vrsta posla: Prodaja

Vrsta posla: Prodaja

Cena: 45.000 €

Vrsta/tip nepremičnine: Poslovni_prostor

Polna Cena

Velikost: 24

Leto izgradnje: 1994

ENERGETSKA IZKAZNICA: D

Regija: Savinjska

Občine savinjske regije: Rogaška Slatina

Galerija

Kontaktni podatki

Primož Gajšek

Opis

Poslovni prostor, 24 m2, Rogaška slatina

Na frekventni lokaciji, v samem središču Rogaške Slatine vam v nakup ali v najem, v večjem trgovskem objektu PC SONCE, ponujamo poslovno-trgovski prostor v velikosti 24 m2.

Trgovski objekt PC SONCE, grajen leta 1994, se nahaja v neposredni bližini Rogaške Riviere, ob glavni sprehajalni poti, in novega nadhoda SONCE, ki je postal največja atrakcija v mestu in bo zagotovo imel velik vpliv na obiskanost trgovinskega centra. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo še trgovina Spar, zdravstveni dom, lekarna, gostišče Sonce… V objektu so elektrika, voda, plin, telefon, ogrevanje(skupno za objekt). Pred objektom so na voljo asfaltirani parkirni prostori tako za lastnika oz. zaposlene kot tudi stranke.

Poslovni prostor je odlično lociran in vam ponuja obilico možnosti za poslovno ali turistično dejavnost. Nahaja se v prvem nadstropju centra, v neposredni bližini stopnic. Lokal, ki je res nekaj posebnega, obsega osrednji prostor z večjim izložbenim oknom, manjši prostor (pisarna) in umivalnico s sanitarijam. Oprema lokala je zelo kakovostno izdelana in praktično nerabljena – pohištvo ameriški oreh, strop beneška ogledala, granitna tla. Osrednji del je opremljen s prodajnim pultom in policami…

Dodatno
Urejeno uporabno dovoljenje. Zemljiška knjiga urejena in bremen prosta. Trenutno prazno in  pripravljeno za takojšnjo uporabo! Cena poslovnega prostora je 45.000,00 € – več kot opravičuje ponujeno. Možen tudi najem prostora za 270,00 €/mesec + stroški.

Ne zamudite priložnosti in se odločite za nov korak na vaši poslovni poti, zato za več informacij pokličite 031 604 432 (Primož), da se dogovorimo za brezplačen ogled.

.

Vstopi v stik s prodajalcem/posrednikom


Oglejte si tudi

Prostor za storitve poslovni prostor

Kamnik

Oddaja

Cena: 450€

Polna Cena

55 m²

Poslovni_prostor

Pisarna

Zazidljivo zemljišče

Slovenske Konjice

Prodaja

Cena: 49.000€

Polna Cena

6.034 m²

Parcela

Zazidljiva

Zazidljivo zemljišče

Slovenska Bistrica

Prodaja

Cena: 65.000€

Polna Cena

2.453 m²

Parcela

Zazidljiva

Hiša

Vitanje

Prodaja

Cena: 217.300€

Polna Cena

180.90 m²

Hiša

Samostojna